Cafe Paraplyen - Frivillig
logo

Café Paraplyen

frivillig

Frivillig

Kunne du tænke dig at blive en del af et skønt arbejdsfællesskab som frivillig i Café Paraplyen?

 

Medarbejderne i caféen er en bred og farverig flok – her er altid et ekstra smil og godt humør. Vi er omkring 30 frivillige, derudover er der 3 ansatte, 2 fleksjobbere og så er der løbende nogen i virksomhedspraktik. Hovedstammen af vores medarbejderstab er altså frivillige, som arbejder ulønnet for at holde caféen åben.


Uden frivillige havde vi ingen café!


Alle arbejdsfunktioner er ligestillet i caféen. Vi skelner ikke mellem, om man er frivillig, på overførselsindkomst eller aflønnet. Kravene og forventningerne er så vidt muligt de samme – ligemeget om du arbejder i køkkenet, opvasken eller bag disken i selve caféen. Hvis du har nogle begrænsninger i arbejdsevne, så tager vi naturligvis hensyn til det.


Vores vagter er normalt af 4,5 times varighed, men vi ved, at det til tider kan være svært at få plads til i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi også kortere vagter af 2,5-3 timers varighed, tidspunktet tilpasser vi, så det kan passe for den enkelte. 

 

Først og fremmest arbejder vi i caféen, fordi vi kan lide ånden, stemningen og det frirum, som er her – både blandt gæster og medarbejdere.


Da arbejdet i caféen er på frivillig basis, bestræber vi os på at lave de bedste personaleforhold. Du får muligheden for at indgå i et arbejdsfællesskab og et socialt netværk. Derudover kan du blive tilbudt kurser både internt og eksternt. Vi arrangerer udflugter og studieture – og laver medarbejderarrangementer, hvor vi tager ud og spiser, bowlingaftener m.m.


Kig ind i caféen, få en kop kaffe eller te og en uforpligtende samtale for at se, om det er noget for dig? – vi glæder os til at hilse på dig.

 

Scroll to Top