Frivillig i Caféen

Medarbejderne i caféen er en broget flok i ordets gode betydning. Her arbejder ansatte og mennesker i forskellige kommunale ordninger herunder flexjob. Men grundstammen i medarbejderstaben er de frivillige som arbejder ulønnet for at holde caféen åben. Uden dem var der ingen café.

I forhold til arbejdsfunktionerne i caféen er alle ligestillet. Vi skelner ikke mellem om man er frivillig, på overførselsindkomst eller aflønnet. Om man arbejder i selve caféen, i køkkenet eller i opvasken er kravene og forventningerne så vidt muligt de samme. Hvis der er nogle begrænsninger i ens arbejdsevne tager vi naturligvis hensyn til det.

Når man nu ikke som frivillig får løn for at arbejde i caféen, er der andre bevæggrunde for at man vil bruge sin tid i caféen. Man får mulighed for at indgå i et arbejdsfællesskab og i et socialt netværk. Man bliver tilbudt kurser, både internt og eksternt.
Vi arrangerer udflugter og  studieture. Vi laver medarbejderarrangementer hvor vi tager ud at spise, bowlingaftner mm.

Men først og sidst arbejder man i caféen fordi man kan lide den ånd, stemning og det frirum som er i caféen, både blandt gæster og blandt medarbejdere.

Café Paraplyen:
Adelgade 10,
6000 Kolding
Tlf. 75 53 85 98